Adressengids voor lange mensen

Bedrijvengids met adressen van winkels, webwinkels en leveranciers die producten aanbieden in lengtematen / met extra lengte of maatwerkproducten leveren. Daarnaast zijn er ook adressen te vinden van ondernemers welke producten en of diensten ontwikkeld hebben voor lange mensen.

Lange mensen hebben vaak moeite om geschikte producten te vinden die comfortabel en goed passend zijn. Met deze adressengids wordt de zoektocht naar kleding, schoenen, meubels en andere producten een stuk gemakkelijker.


Kantoormeubilair

Winkels en webwinkels

Voor mensen van bovengemiddelde lengte hebben wij een grote verzameling van winkels en webwinkels waar je kleiding kunt kopen of online kunt kopen in lengtematen. Naast adressen in Nederland zijn er ook buitenlandse adressen te vinden, handig voor een stedentrip of tijdens vakantie.

Deze adressenlijst is opgebouwd met adressen die we zelf zijn tegenkomen of die ons getipt zijn door andere lange mensen. Heeft u een tip, ben je een fout tegengekomen of wil je een adres toevoegen? Neem dan contact met ons op.