Lange kinderen

Als ouder van kinderen vraagt u zich wellicht af hoe lang gaat mijn kind worden. Daar zijn geen standaard berekeningen voor, dit is afhankelijk van diverse factoren. Neem voor een goede inschatting contact op met uw huisarts of medisch specialist.

Online is er veel informatie te vinden over het remmen van groei en zijn er mogelijkheden om in contact komt met andere ouders.

Informatie over groei en groeiremmers

Voor ervaringen met groeiremming of het remmen van de groei met een operatie verwijzen wij u graag naar de organisaties in onze adressengids, deze websites bevatten betrouwbare informatie en ervaringen van tieners waarbij de groei geremd is. Ook lange jongeren vinden er informatie over groei en groeiremmers.

Kom online in contact met andere ouders

Mocht u vragen hebben over de lengte van uw kinderen of wilt u ervaringen uitwisselen dan verwijzen wij u graag naar onze actieve groep voor lange mensen op Facebook. Deze groep kunt u vinden op www.facebook.com/groups/langzijn

Ook de sociale activiteiten die de Klub Lange Mensen organiseert zijn een aanrader om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Zowel voor jongeren als volwassenen.