Lange mensen

Bankstellen op maat gemaakt door Bankstyle

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Bankstyle is een online concept van de bankstellen groothandel, om met interessante prijzen de particuliere klant te kunnen bedienen. Wij leveren direct vanuit de fabriek en hebben daarom geen kosten voor extra schakels in het distributie traject. Daarmee leveren wij hoge kwaliteit voor lage prijzen. Door korte schakels kunnen wij uw bankstel al binnen 3 weken afleveren. Dienstverlening naar onze klant staat voorop. Persoonlijk contact en degelijke informatie is belangrijk. Wij sturen dan ook graag een stukje stof naar uw huisadres zodat u de stof kunt beoordelen. Tevens krijgt u voor uw aankoop altijd een overzichtelijke offerte met daarin het afgesproken type en kleur. Zo weten wij zeker dat wij leveren wat u heeft gekozen. Alle Bankstellen zijn in 2-3 of love seat te bezichtigen in Huizen.

Hoe werkt de koop van een Bankstel op maat?

Binnen deze website bieden wij u de meest populaire modellen, deze modellen zijn allemaal met stof bekleed maar kunnen ook als een leren bankstel bekleed worden. U vindt op de website slechts een kleine selectie foto’s van de bankstellen. Het is voor ons helaas onmogelijk om bankstellen in iedere mogelijke kleur te tonen. Wanneer u een bankstel heeft gekozen gaat u naar het menu kleurmogelijkheden en kiest u een aantal mooie kleuren uit. De kleuren kunnen op het beeldscherm anders over komen dan op in het echt, daarom sturen wij graag een stukje stof naar uw huisadres, zodat u deze thuis kunt beoordelen.

Kies uw bankstel op maat

De bankstellen zijn gefotografeerd en onder het bankstel vindt u extra informatie over stof materiaal en mogelijkheden, het is mogelijk om deze informatie in een document per mail of per post te ontvangen, zodat u deze rustig kunt doorlezen en de maten thuis kunt opnemen, graag beantwoorden wij uw vragen per email of telefonisch. Wanneer u een leuk model heeft uitgekozen gaat u vervolgens naar het menu kleuren en selecteert u een geschikte kleur.

Kies uw stof of leer bankstel

Binnen het menu kleurmogelijkheden, vindt u diverse kleurstalen van meerdere merken. Alle voorzien van kwaliteitslabel en stofuitleg. Wij kunnen helaas niet garanderen dat de ingescande stof er op uw beeldscherm het zelfde uitziet als in werkelijkheid, vraag daarom altijd een stukje stof aan om dit thuis beter te beoordelen, wij sturen de staaltjes graag per post naar u toe.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.