XXL-fietsen, Frank Raußen

Fietsenwinkel voor lange mensen in Wettringen (Duitsland)

Ben je op zoek naar hoogwaardige fietsen en e-bikes in XXL-maten? Zoek dan niet verder dan XXL-fietsen in Duitsland! Ze bieden een uitgebreid assortiment trekking-, fitness-, stads- en reisfietsen die geschikt zijn voor mensen van alle lengtes, inclusief XXL-maten.

Bij XXL-fietsen geloven ze in kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom verkopen ze alleen hoogwaardige fietsen van onze eigen merken, evenals individuele e-bikes die zijn ontworpen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Of je nu op zoek bent naar een standaardmodel of een op maat gemaakte fiets, ze hebben het allemaal.

Wat XXL-fietsen onderscheidt, is de mogelijkheid om fietsen aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Als standaardmaten niet voldoen, bieden wij de optie om fietsen op maat te laten maken. Ze meten je op, tekenen het frame uit en vervaardigen een fiets die perfect bij jouw lichaamsbouw past.

Bovendien kunnen alle fietsen worden geüpgraded of omgebouwd tot e-bikes, zodat je kunt genieten van elektrische ondersteuning op jouw favoriete ritjes. Dit geeft je de vrijheid om verder te gaan en meer te ontdekken, met het comfort en gemak van elektrisch fietsen.

Elektrische fietsen

Fiets op maat

Fietsen met hoog frame

Bezoekadres

Kolpingstraße 3
48493 Wettringen (Duitsland)

info@xxl-bikes.de
+492557926885