Groepen voor lange mensen op WhatsApp en Facebook

Wij vinden het belangrijk dat lange mensen onderling contact met elkaar hebben zodat ze tips en ervaringen kunnen uitwisselen.

Lange Mensen Forum

In 2005 hadden we hiervoor samen met de Stichting Lange Mensen Nederland het Lange Mensen Forum opgericht, inmiddels is dit forum niet meer online. De community van dit forum heeft zich verplaats naar onze Facebookgroep voor lange mensen met ruim 3000 leden.

Facebook community lange mensen

Kom jij ook tips en ervaringen uitwisselen? We hebben een actieve community op Facebook waar lange mensen tips en ervaringen met elkaar uitwisselen.

WhatsApp kanaal voor lange mensen

Sinds 2024 hebben we een kanaal op WhatsApp waarop we nieuwe toevoegingen en leuke nieuwsberichten over lengte delen. Volg het kanaal voor lange mensen op WhatsApp. Het is geen groepsapp waarin je onderling met elkaar kunt chatten maar een kanaal waar je onze laatste updates kunt volgen. Ons WhatsApp-kanaal staat los van je reguliere chats, wat betekent dat je telefoonnummer, naam en andere gegevens niet zichtbaar zijn voor andere volgers in het kanaal.

De tips en ervaringen die in het verleden gedeeld werden op het forum en nu gedeeld worden op de Facebookgroep vormen een goede bron voor de uitgebreide adressengids van deze website..