tall-people-alkmaar-gevel
Lange man

Alkmaar is klaar voor lange mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Met de opening van Tall People vandaag in Alkmaar, is er een mooie combinatie ontstaan voor lange mensen. Schoenen van Passo en mode voor lange dames en heren van Tall People en dat allemaal in één winkelstraat.

Wij bezochten vandaag de nieuwe winkel Tall People van Esther Jansen pal naast Passo Schoenen aan de Fnidsen in Alkmaar. De Fnidsen wat vrij vertaald “Venetië” betekend is een stadsdeel in de Oude Stad van Alkmaar.

Tall People winkel

Tall People

Esther Jansen welke tevens eigenaresse is van Passo Schoenen in Alkmaar en Leeuwarden heeft recent de webwinkel LxMen.nl overgenomen van Martina Hollander. Toen er naast haar vestiging van Passo een pand vrij kwam aan de Fnidsen in Alkmaar, kwam Esther al snel op het idee om hier een kledingzaak te starten voor lange mensen. De combinatie van zowel mode voor lange heren als lange dames maakt deze winkel uniek!

LxMen.nl

De webwinkel LxMen.nl blijft gewoon in zijn huidige vorm bestaan, de showroom van de webshop LxMen.nl in Warmenhuizen is sinds 31 oktober 2011 gesloten en de complete voorraad en collectie zijn verhuisd naar het pand van Tall People.
Voor klanten van LxMen.nl is er nu dus de mogelijkheid om alles uit de webwinkel van LxMen.nl te komen passen bij Tall People, ook de verzending en retourzendingen zullen via Tall People verlopen.

Collectie Tall People

In de collectie treffen we veel bij ons bekende merken aan zoals Paddock’s Jeans, Cross, diverse items uit de collectie van LongLady, sportkleding van Sequoia, Girav Long Fit shirts, Casa Moda, Relieve en de complete collectie van LxMen.nl

Tall People winkel Tall People winkel

Wij wensen Esther en haar team veel succes met deze nieuwe winkel, welke zeker een aanwinst is voor lange dames en lange heren.

Lees meer over

Sequoia Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.