thumb_lange-leggings-logo
Lange vrouw

Dé oplossing voor de vrouw met lange benen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Dé oplossing voor de vrouw met lange benen Op Langeleggings.nl zijn sinds september leggings te koop van het label Madame Lisa. De leggings zijn speciaal ontworpen voor de vrouw met lange benen. Geschikt voor dames met een binnenbeenlengte (van kruis tot grond) tussen de 85 en 95 cm.

Leggings Madame Lisa

Op Langeleggings.nl is de vrouw met lange benen gegarandeerd van beenmode die lang genoeg is. Dit scheelt haar onnodig zoeken, passen en op de gok geld uitgeven. De collectie van Madame Lisa bestaat uit 4 verschillende leggings in de kleuren; zwart, gemêleerd lichtgrijs, gemêleerd donkergrijs en antraciet. Ze zijn van een kwalitatief duurzame, stevige, elastische en zachte katoenen stof.

Overig assortiment

De komende maanden wordt het assortiment op langeleggings.nl aangevuld met extra lange panty’s, extra lange maillots en extra leggings met prints. Allemaal gegarandeerd lang!

Gratis proberen

Klanten kunnen de leggings bestellen en thuis proberen. Liever ’n andere kleur of toch niet tevreden? Dan kan zij ruilen of krijgt het aankoopbedrag retour.

Initiatief

Oprichtster van Madame Lisa en Langeleggings.nl is de 29 jarige Lisa Sjerps. Zij is zelf 1.80 meter lang en heeft benen van 89 cm. Ze heeft altijd al een grote liefde voor leggings en andere beenmode gehad maar had altijd grote moeite om items te vinden die lang genoeg waren. Lisa Sjerps: “Iedere keer was het weer een zoektocht en waren m’n aankopen vervolgens alsnog niet lang genoeg. Waarop ik mijn te korte leggings camoufleerde met hogere laarsjes en panty’s en maillots omhoog hield door er ondergoed overheen te trekken. Dat wilde ik niet meer. Daarom besloot ik mezelf en andere lange meiden en vrouwen te helpen door én een label én een webshop speciaal voor de vrouw met lange benen te starten. Gezien de reacties van klanten merk ik veel vrouwen blij maak. Dat maakt me zo blij dat ik niet kan wachten tot om de volgende collectie te kunnen vormgeven!”

Auteur

Lisa Sjerps

Mijn naam is Lisa Sjerps. Ik ben 31 jaar, samenwonend, moeder van de 2 jarige Lizzy en sinds 2015 een ondernemende ondernemer. Je begrijpt het al; ik ben legging - fan! echt, het liefst draag ik ze elke dag. Daarnaast ben ik graag buiten, ik houd van experimenteren in mode maar ook in de keuken. Ik houd van lachen en van muziek; daar kan ik echt van opladen.

Lees meer over

Lange vrouw Beenmode voor lange benen Extra lange leggings Leggings op maat gemaakt MadameLiz Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.