huifkar-krimpenerwaard(1)
Bijeenkomsten

Met een huifkar door de Krimpenerwaard

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Zaterdag 7 november 2015 verzamelden ongeveer 50 leden van de Klub Lange Mensen zich bij Kaasboerderij Hoogerwaard in Ouderkerk aan den IJssel. Op het progamma stond, naast de jaarlijkse algemene ledenvergadering, een workshop kaas maken. Ook kon er worden gestept door de polder en werd er een tocht met een huifkar gemaakt.

In de ochtend gingen de jeugdleden van Klub Lange Mensen kaas maken of steppen en de volwassenen hielden de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering nam de club afscheid van de hoofdredacteur van het clubblad. Tevens droeg voorzitter John Hekelaar na 9 jaar zijn voorzittershamer over aan Hellen Keuken.

Voor het komende jaar presenteerde de nieuwe voorzitter het jaarthema ‘Groei’. De club heeft ambities om te groeien in leden, vrijwilligers en goede contacten onderling. Tijdens de vergadering werden diverse ideeën gepresenteerd om invulling te geven aan dit thema.

Na een boerenlunch stonden de huifkarren met trekkers klaar om het lange gezelschap te laten genieten van de Krimpenerwaardse polder. Na twee uur in de huifkar sloot de club de dag af met een hapje en een drankje op de kaasboerderij.

Lees meer over

Club van lange mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.