drezzd(3)
Lange man

DreZZd voorziet lange mannen van maatwerk overhemd

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

DreZZd voorziet lange mannen van maatwerk overhemd Zaterdag 6 juni was het een komen en gaan van lange mannen, aan de Venkelbaan, in Capelle aan den IJssel. Onderneemster Yvette Noorlander opende daar de eerste showroom van webwinkel DreZZd.

Voor de opening daagde ze 50 lange mannen (> 205 cm) uit om langs te komen voor een gratis maatwerk overhemd. Op haar oproep kwamen direct aanmeldingen binnen, zo mocht ze diverse mannen van 205 tot 221 cm voorzien van een maatwerk overhemd.

DreZZd is in 2012 opgericht, de succesformule van de webshop is het volledig online samenstellen van je overhemd naar eigen wens en maatvoering. De overhemden worden met de hand vervaardigd in Turkije en bij je thuis afgeleverd. Met de uitbreiding van een fysieke showroom (op afspraak) kunnen de klanten zelf de kwaliteit van de stoffen komen ervaren, opgemeten worden en gebruik maken van deskundig advies.

De doelgroep van DreZZd is groot door de maatwerk mogelijkheden, een deel van het klantenbestand is langer dan gemiddeld. Na deze openingsactie zal de gemiddelde lengte van het klantenbestand zeker gestegen zijn.

Wij wensen Yvette veel succes met haar bedrijf in het nieuwe onderkomen.

Lees meer over

Maatwerk overhemd Mouwlengte 9

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.