miss-etam-drachten-gevel
Lange vrouw

Doorstart Miss Etam

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Miss Etam drachtenDe curatoren van Etam Groep Retail hebben een overeenkomst bereikt over een doorstart van de Miss Etam en Promiss winkels. De doorstart wordt gefaciliteerd door een consortium van investeerders uit de retailwereld. Verdere details over de doorstart worden de komende periode uitgewerkt en later bekend gemaakt.

Het personeel is vandaag van deze ontwikkeling op de hoogte gebracht. Vooralsnog blijven alle winkels –net als afgelopen weken- gewoon open.

Partijen verwachten medio mei duidelijkheid te kunnen geven over de wijze waarop de doorstart plaatsvindt. Tot die tijd zullen hierover geen mededelingen gedaan worden. Ook wordt de doorstart vandaag ter toetsing voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Etam Groep Retail ging op 21 april failliet. De curatoren voerden sindsdien met meerdere partijen onderhandelingen over een doorstart. Het bod biedt naast een goede opbrengst voor de boedel de beste mogelijkheden voor continuïteit en werkgelegenheid.

Bij Etam Groep Retail werken ongeveer 2000 mensen. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Zoetermeer. Mr. Martijn Vermeeren en Mr. Pierre van Voorst zijn door de rechtbank Den Haag aangesteld als curator.

Lees meer over

Lange vrouw Miss Etam Lang collectie Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.