04-07
Webwinkels lange mensen Advertorial

Extra lange werkbroeken die meewerken – juist als je lang bent

Geplaatst op

Geschatte leestijd 2 minuten

Speciaal voor lange mensen die (professioneel) de handen uit de mouwen steken, heeft Highleytall het assortiment uitgebreid met iets nieuws: de robuuste, extra lange werkbroeken van Snickers Workwear – beschikbaar tot en met lengtemaat 40!

Iedereen die regelmatig met zijn handen werkt, van de handige Harry die enthousiast thuis bezig is, tot de meest doorgewinterde bouwvakker, weet hoe belangrijk goede kleding hierbij is. Het spreekt voor zich dat je werkkleding ook goed bij je lichaamslengte moet passen. Je hebt er weinig aan als je werkbroek nét te kort is en je enkels daardoor gevoeliger zijn voor stoten of viezigheid, en de kniestukken niet op je knieën uitkomen. Onhandig! Dan maar een gewone broek aantrekken is ook niet ideaal: binnen de kortste keren is de stof doorgesleten.

Herkenbaar? Highleytall heeft de oplossing: de robuuste extra lange werkbroeken van Snickers Workwear. Deze hebben alles wat je van goede werkkleding mag verwachten. Ze zijn gemaakt van een slijtvaste katoen-polyestermix die op de belangrijkste plekken – zoals onderaan de pijp en bij de knieën – extra verstevigd is. En waar nodig bewegen de broeken juist extra mee. Ook fijn zijn de diverse (cargo)zakken waar je je gereedschap of ID-badge onder handbereik kunt bewaren. De extra lange werkbroeken van Snickers Workwear zijn er in lengtemaat 36, 38 en 40, én er zijn broeken voor zowel heren als dames.

Highleytall biedt naast de werkkleding van Snickers Workwear maar heeft een uitgebreid assortiment broeken, jeans, jassen en bovenkleding in lengtematen voor zowel dames als heren. Extra onderscheidend is de ruime keus in sportkleding.

Klaar jij je volgende klus liever met een geschikte outfit die met je lengte meewerkt? Je vindt de extra lange Snickers Workwear werkbroeken in lengtemaat 36 t/m 40 nu in de webwinkel van Highleytall.

Dit artikel is gesponsord door Highleytall

Lees meer over

Webwinkels lange mensen Broeken voor lange benen Extra lange sportkleding Lengtemaat 36 Lengtemaat 38 Lengtemaat 40 Snickers werkbroeken in lengtematen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.