long-lady-amersfoort(7)
Lange vrouwen

Nieuwe winkel voor de lange vrouw in Amersfoort

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Helaas heeft LongLady de winkell in Amersfoort inmiddels gesloten.

Lange vrouwen kunnen nog net voor de kerst naar hartenlust shoppen in de nieuwe winkel van LongLady in Amersfoort. Eigenaresse Anita van Komen (189 cm) opende op woensdag 21 december aan de Arnhemsestraat haar eerste winkel met mode voor de lange vrouw.

LongLady Amersfoort

LongLady

LongLady is een webshop voor de lange vrouw en heeft naast de nieuwe winkel in Amersfoort ook een showroom in Berkel en Rodenrijs welke op afspraak geopend is. De collectie van LongLady is volledig qua pasvorm toegespitst op de lange vrouw vanaf 178 cm. De lengtes van de armen en benen zijn extra lang, zodat ze een perfecte look creëren bij het lange postuur een lange vrouw.

Amersfoort

Met de nieuwe winkel voor lange dames is Amersfoort een ideale stad voor lange mensen, naast damesmode zijn er ook voor herenkleding in lengtematen diverse winkels aanwezig.

Bereikbaarheid en parkeren

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Arnhemsestraat midden in het centrum van Amersfoort. Op loofafstand van de de winkel zijn zowel parkeergarage Soeverein als parkeergarage Koestraat te vinden. Ook met openbaar vervoer is de winkel goed te bereiken.

Lees meer over

Jurken voor lange vrouwen Lengtemaat 36 Lengtemaat 38 Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.