17718071-a198-a80e-041e-a491d4f89bfa
Lange mensen

Feestelijke opening House of Tall Apeldoorn

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Op zaterdag 15 oktober 2022 opent House of Tall haar deuren op een nieuwe locatie in Apeldoorn. De Apeldoornse kledingwinkel voor lange mannen en lange vrouwen blijft gevestigd op hetzelfde winkelcentrum, maar verhuist naar de overkant van de straat. Om 9.30 uur zal de Apeldoornse wethouder Jeroen Joon het lintje doorknippen en is de winkel officieel geopend. Kom je samen met House of Tall de opening vieren? Gezellig! 

“Laat je verrassen door de supergave, ruim opgezette winkel waar we onze kleding en schoenen voor lange mannen en lange vrouwen nóg beter kunnen presenteren. Op deze feestelijke dag verwennen we je extra met een hapje en een drankje en bij je aankoop ontvang je een leuke attentie. Daarnaast krijg je vouchers voor leuke aanbiedingen bij andere winkels op het winkelcentrum.”

Om de drukte te spreiden zijn zetten we de feestelijkheden door op zondag16 oktober van 12.00 – 17.00 uur. En ook na dit weekend zien we je graag in onze nieuwe winkel op De Eglantier 142 in Apeldoorn (tegenover de huidige winkel). 

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.