matras-factory(7)
Lange mensen Advertorial

Heerlijk ruim slapen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Nooit meer slapen op een te korte matras

Een mens slaapt één derde van zijn of haar leven, daarmee maakt dit een matras het meest intensief gebruikte object in een mensenleven. Dit geeft aan dat u daar best wel wat extra aandacht aan mag besteden. Als het om matrassen in bijzondere maten gaat bent u bij Matras Factory aan het goede adres.

Soorten matrassen

Na 5 tot 10 jaar zijn de meeste matrassen aan vervanging toe, ieder mens verliest namelijk vocht tijdens het slapen. Hierdoor wordt naarmate de tijd verstrijkt de hygiëne van de matras minder, maar ook het ligcomfort verzwakt. Op zo’n moment begint de zoektocht naar een nieuwe matras.

Matrassen zijn er in veel soorten en maten, het kan zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Vooral als u een extra lange matras nodig hebt, is het vaak lastig om de juiste dealer te vinden die kwaliteit levert. Matras Factory maakt, zoals de naam al zegt, alle matrassen zelf. Daarom is het ook mogelijk dat wij een matras maken in een extra lange maat, geen enkele lengte is ons te gek. Ook kunnen wij doordat we zelf produceren de kwaliteit van de matras bewaken. Voor advies bent u bij Matras Factory ook aan het goede adres, want een matras moet niet alleen de juiste lengte hebben maar ook goed en lekker liggen. Aangezien dit erg persoonlijk is nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

  • Matras Factory
  • Matras Factory
  • Matras Factory

Slaap lekker

U kunt ook de matraskeuzetest doen, deze test zal u informeren welk matras het meest bij uw wensen aan zal sluiten. U krijgt twee uitkomsten om uit te kiezen: een voordelige variant of de meest luxe variant. Naast deze twee opties kunt u zelf kiezen in welk formaat deze matras gemaakt moet worden. Het advies is om altijd een lengte te kiezen die minimaal 20 centimeter langer is dan dat u zelf bent. Onthoud, een goede matras is niet alleen goed voor uw lichaam maar ook voor uw geest!

Bent u toe aan een nieuwe matras, maar heeft u hulp nodig bij de keuze van materiaal en de maat? Neem dan contact op met Matras Factory: via 0513-640401, online of kom langs in de showroom in Heerenveen.

Dit artikel is gesponsord door Matras Factory

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.