thumb_lange-dame
Lange vrouw

Lange Dame opent vestiging in Groningen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Dinsdag 3 maart gaat Lange Dame Groningen open! Precies 4 jaar nadat Lange Dame Winschoten van start is gegaan. Het is een nieuwe uitdaging voor de eigenaresse Diana Smith die sinds 2011 zich vol overgaven en met veel energie gooit op het samenstellen van een onderscheidend kledingaanbod voor de lange vrouw.

Inmiddels is de winkel aan de Carolieweg 16 bijna klaar voor de opening. Het wordt een winkel die voor lange meiden en dames weer op een unieke manier is ingericht. Zelfs aan de paspoppen is te zien dat het om een winkel gaat voor lange vrouwen. Naast een groot aanbod aan broeken met verschillende pasvormen (LD streeft ernaar dat er voor alle type vrouwen een broek in haar collectie is te vinden), kleuren en printen is de collectie ook goed voorzien van bovenkleding voor de lange vrouw. En ook in Groningen ontbreekt de kunst, de hand made sieraden en tassen niet. Lange Dame wil uniek zijn in alle opzichten!

Lange Dame hoopt dat je nieuwsgierig bent geworden om gauw een bezoek aan haar te brengen. Je bent in ieder geval van harte welkom in Groningen en Winschoten.

Lees meer over

Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.