tallgirls-co-uk
Lange vrouw

Tallgirls.co.uk sluit deuren na bijna 20 jaar

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

De Engelse webshop Tallgirls.co.uk heeft haar (virtuele) deuren gesloten. Tallgirls.co.uk was gespecialiseerd in grote maten schoenen en kleding voor de lange vrouw.

De webshop is opgericht door Joanne McHarg (190 cm) toen ze 25 jaar was, omdat ze zelf geen passende schoenen kon vinden in grote maten. Enkele jaren later kwam er een uitbreiding met een kledinglijn speciaal voor de lange vrouw.

Leer meer over Tallgirls en oprichtster Joanne McHarg op Tall Guides Magazine.

Ook in Nederland zijn de meeste merken voor lange vrouwen gestart met dezelfde idealen als die van Tallgirls.co.uk. Passende schoenen en/of kleding speciaal ontworpen voor de lange vrouw.

Helaas hebben wij in Nederland en België ook al afscheid moeten nemen van diverse startups zoals An Exception, Langgenoeg.nl, Felblauw.nl, xTall, The Perfect Size, Natuuurlijk, Longitude en nog enkele anderen….

Is de collectie van Tallgirls.co.uk nog ergens te koop?

De kleding van Tallgirls.co.uk is niet meer te koop in hun eigen webshop en showroom, maar nog wel bij Longlady, Lange Dame en Highleytall in Nederland.

Welke winkels zijn er nog meer voor lange dames?

Wil je weten welke winkels en webshops kleding verkopen voor lange meiden en vrouwen? Kijk dan in de adressengids van Langzijn.nl

Lees meer over

An Exception Grote maten Langgenoeg Mode voor de lange vrouw Tall Girls UK

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.