Bijeenkomsten

Lange mensen gratis op visite bij Klein Duimpje in de Efteling

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Sprookjesboom musicalLange mensen kunnen op 20 januari 2013 gratis naar de Musical in het Efteling Theater in Kaatsheuvel.

De leden van de Klub Lange Mensen en de abonnees van OpMaat Magazine (Stichting Lange Mensen Nederland) zijn door Klein Duimpje uitgenodigd voor de familiemusical ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’. Deze musical van Efteling Theaterproducties is sinds 19 september 2012 in productie in het Efteling Theater.

Sprookjesboom de Musical, een vrolijke en interactieve kindermusical

In deze familiemusical speelt Klein Duimpje de hoofdrol, hij wil graag groter zijn. Lange mensen weten als geen ander hoe dat voelt. Is het vervelend of juist leuk om groot te zijn? Zijn grote mensen anders dan kleine mensen? Wanneer ben je groot? Maak het dilemma van Klein Duimpje van dichtbij mee en kom naar de voorstelling.

Klein duimpje

Aanmelden

Toegang tot de voorstelling hebben alle leden van de Klub Lange Mensen en de abonnees van OpMaat Magazine van de Stichting Lange Mensen Nederland. Beide organisaties informeren u, hoe u zich aan kunt melden voor deze gratis voorstelling. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Lees meer over

Grote mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.