langzijn-tien-jaar-gebak-web
Lange mensen

Website voor lange mensen 10 jaar online.

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Logo Langzijn.nl website voor lange mensenAlweer 10 jaar geleden is de website Langzijn.nl met discussieforum opgericht. De reden van oprichting was het gebrek aan mogelijkheden voor lange mensen om online informatie te vinden en te delen. De informatie was wel beschikbaar maar voornamelijk in de vorm van boekjes en tijdschriften. Om toegang tot deze informatie te krijgen moest je of lid worden van een vereniging of een abonnement nemen op een magazine. Dat moest anders kunnen vond de oprichter van Langzijn.nl en ging op internet adressen van winkels en links verzamelen en begon met het schrijven van artikelen voor lange mensen. Het discussieforum op de site bleek een goede informatiebron voor de website en van het ene op het andere moment was er informatie voor lange mensen, door lange mensen. Uit deze informatie is onder andere de huidige online adressengids voortgekomen, vol met adressen waar lange mensen terecht kunnen voor kleding in lengtematen, schoenen in grote maten, hotels met lange bedden en nog diverse rubrieken met adressen waar lange mensen iets aan hebben.

Langzijn.nl 10 jaar gebak

Lange mensen forum

In 2005 is het discussieforum wat onderdeel was van Langzijn.nl zelfstandig verder gegaan als het Lange Mensen Forum. Dit Lange Mensen Forum is een samenwerking tussen Langzijn.nl en de Stichting Lange Mensen Nederland. Deze stichting, onder leiding van Rob Bruintjes (221cm), is een belangenorganisatie voor lange mensen. Door samen te werken voorkomen we dat er meerdere initiatieven naast elkaar gaan lopen en dat we elkaars concurrent worden, we hebben een zelfde doel voor ogen en dat is adequate informatie voorziening voor lange mensen.

Samenwerken

In 2011 heeft Langzijn.nl een samenwerkingsovereenkomst gesloten met AutoKiosk.nl. Hierdoor heeft de website nu ook autotesten voor lange mensen. Deze samenwerking is ontstaan na een toenemende vraag op Langzijn.nl naar informatie over auto’s. Het testen van auto’s is echter een tijdrovende klus en je moet verstand van zaken hebben. We zijn blij in AutoKiosk.nl een geschikte partner gevonden te hebben.

Zo blijft Langzijn.nl verder bouwen aan de online informatiebron voor lange mensen.

Lees meer over

Grote maten Grote maten schoenen Lange mensen site Rob Bruintjes

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.