strandpaviljoen-buiten-scheveningen
Lange mensen

Meet Tall People op het strand

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Op zaterdag 1 september is de tweede editie van Meet Tall People op het strand. Een event voor lange mensen, die graag andere mensen ‘van hoog niveau’ willen leren kennen. Iedereen van ‘niveau’ is welkom, maar natuurlijk ook je partner. Dit keer kiezen we weer voor het strand van Scheveningen. We gaan samen iets drinken en maken er een lange gezellige avond van. Ben je een vrouw vanaf 180 cm. of een man vanaf 190 cm. lengte, dan ben je van harte welkom.

Strandpaviljoen Buiten, Scheveningen

Strandtent Buiten

De strandtent is goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplekken. En wie het echt laat maakt, kan een hotel in de buurt boeken.

Meet Tall People

De aanvang is 19.00 uur en de toegang is gratis, deze strandtent is goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto. De eerste strand editie van Meet Tall People was ook bij strandtent “Buiten” . Hier kwam een leuke groep lange mensen op af. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan, leuke foto’s en handige kledingadressen uitgewisseld. Kom ook en leer meer lange Soulmates kennen.


Aanmelden voor Meet Tall People on the Beach (via Facebook)

Lees meer over

Lange mensen Long People Together Meet Tall People Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.