thumb_modeshow-hoofddorp-lange-mensen
Lange mensen

Modeshow met lengtematen in centrum Hoofddorp een succes

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Zondag 10 april organiseerde de kledingwinkels Pretty Tall en Tough&Tall een modeshow in het centrum van Hoofddorp. Sinds eind februari is de tweede vestiging van eigenaresse Inez Scheper (190 cm) hier gevestigd. De winkel van Scheper is te vinden aan de Kruisweg in Hoofddorp. Tijdens de modeshow presenteerde de modewinkel haar nieuwe collectie damesmode, herenmode en grote maten schoenen.

Vorige week zondag organiseerde de Apeldoornse vestiging van Scheper ook een modeshow. “Normaal organiseer ik mijn modeshows altijd in een leegstaand winkelpand. Midden in het centrum is nieuw, maar zeker een succes” aldus Scheper. De modeshow is gehouden tussen het winkelend publiek in winkelcentrum ‘De Vier Meeren’ op loopafstand van de Pretty Tall winkel.

Langste vrouw van Nederland

Op de catwalk liepen ongeveer 10 modellen met een lengte variërend van 185 tot 211 cm. Onder de modellen liep ook Martine Balster (205 cm) de langste vrouw van Nederland.

Modeshow met lengtematen in centrum Hoofddorp een succes  Modeshow met lengtematen in centrum Hoofddorp een succes  Modeshow met lengtematen in centrum Hoofddorp een succes

Nationale dag van lange mensen

Natuurlijk is een modeshow ook een moment voor ontmoeting. Zo spraken we onder andere met de beheersters van de Faceboekgroepen ‘Lange mensen uit Nederland’ en ‘Tall People NL’. We hebben daarbij uitgebreid gesproken over de ‘Nationale dag van lange mensen’.

Lees meer over

Lange mensen Grote maten Grote maten schoenen Langste vrouw van Nederland Martine Balster Pretty Tall Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.