de-centrale-rotterdam
Lange mensen

Meubelmaker De Centrale opent deuren in Rotterdam

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Op zaterdag 31 januari opende Bart Ronde en Leonard Luitwieler hun vernieuwde meubelmakerij aan de Bovendijk 153 te Rotterdam. Sinds begin dit jaar heeft De Centrale zich gevestigd in Rotterdam, nabij vliegveld Zestienhoven.

Op de nieuwe locatie presenteert de meubelmakerij de in huis geproduceerde meubels in een ruim opgezette showroom, vanuit deze showroom heb je direct zicht op de werkplaats welke achter in het pand gevestigd is. Van stoelen, tafels, kasten tot zelfs keukens op maat, bij De Centrale kunnen ze het voor u maken.

Ridderkerk

De Centrale kent zijn oorsprong in Ridderkerk. De twee jonge ondernemers namen in 2011 de Plaatcentrale Ridderkerk over en zetten het bedrijf voort onder de naam ‘De Centrale Ridderkerk’. In de nacht van 25 op 26 juli 2014 ging de meubelmakerij echter volledig in vlammen op door een grote uitslaande brand. De Centrale was reeds voor de brand al bezig met het nieuwe pand in Rotterdam, omdat er behoefte was aan meer ruimte. Door hard werken konden ze in januari van dit jaar weer van start op de nieuwe locatie.

Lees meer over

Lange mensen Plaatcentrale Ridderkerk

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.