miss-etam
Lange vrouw

Miss Etam is terug

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Iconisch merk biedt collecties weer online aan

Sinds deze maand kunnen fans van Miss Etam terecht in de nieuwe webshop missetam.nl. Het iconische modemerk maakt een nieuwe start en lanceert haar collectie, bestaande uit vertrouwde en nieuwe items. De collectie is exclusief verkrijgbaar via zowel de webshop van Miss Etam als wehkamp.nl. Miss Etam blijft doen waar het altijd goed in was: het bieden van actuele, trendy kleding voor ieder moment, ontworpen voor de vrouw die hecht aan een combinatie van comfort en stijl. De items zijn beschikbaar in reguliere en plus-size maten.

Miss Etam gaat meerdere collecties per seizoen lanceren, waardoor klanten altijd kunnen kiezen uit een up-to-date en actueel aanbod.

Verantwoordelijk voor de herlancering van Miss Etam zijn retail- en e-commerce experts Melanie Barneveld en Thomas Zonneveld. “Wij hebben hard gewerkt om het mooie Miss Etam weer een plek te geven in het Nederlandse retaillandschap”, vertelt Barneveld. “We hebben zorgvuldig gekeken hoe we oude en vertrouwde elementen konden combineren met de modewensen van de moderne vrouw. Ook hebben we een toegankelijke online winkelomgeving gebouwd, waardoor shoppen bij Miss Etam niet alleen leuk is, maar ook makkelijk.” Zonneveld vult aan: “Miss Etam is al lang geliefd bij veel vrouwen die zich uiterst comfortabel voelen in de collectie en zich echt voelen passen bij dit merk. We doen veel mensen een groot plezier door er weer te zijn. Vertrouwd, maar wel vernieuwd.”

Elke week nieuwe items

De nieuwe Miss Etam collectie bestaat onder meer uit tops, t-shirts, blouses, truien, broeken, rokken, jurken, jassen en vesten en de items zijn er in een reguliere en een plus-size variant. De collectie wordt elke week aangevuld met nieuwe items

Lees meer over

Lange vrouw Miss Etam Lang collectie

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.