Logo Klub Lange Mensen
Lange mensen

Nieuwe website voor Klub Lange Mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Vandaag tijdens de nieuwjaarsborrel in Loon op Zand lanceerde de Klub Lange Mensen haar vernieuwde website. De site, gebouwd door PixelDeluxe uit Rotterdam, is verfrissend ten opzichte van het oude ontwerp. Naast een nieuwe lay-out is de complete website op de schop genomen, een voorbeeld hiervan zijn de teksten die allemaal zijn herschreven. Met de nieuwe website laat de KLM zien dat ze met hun tijd meegaan, volledige social media integratie en een ontwerp van deze tijd.

Online winkelgids

De shoppinguide van de Klub Lange Mensen, een boekje met adressen, is nu online beschikbaar in het leden gedeelte. Op dit moment hebben we nog geen toegang tot het leden gedeelte, wellicht later meer hierover. Leden kunnen ook de het magazine XLLL online bekijken als ze ingelogd zijn.

Lange Kinderen

Begin 2010 lanceerde de club een aparte website voor lange kinderen. Deze aparte website is nu geïntegreerd in de nieuwe Klub Lange Mensen website. Het is nog wel een aparte website maar wel volledig in het ontwerp van de Klub Lange Mensen site. Op deze site voor lange kinderen zijn ervaringen te vinden van lange jeugdige leden van de KLM. Wil je meer weten over groeiremming is het zeker raadzaam de ervaringen op deze site te lezen.

Wij wensen de KLM veel succes met hun nieuwe website!

Lees meer over

Lange mensen Club van lange mensen Lange mensen site

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.