langgenoeg
Lange mensen

Nieuwe webwinkel voor de langere vrouw

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Sinds 1 oktober 2012 is er een nieuwe webshop online voor de langere vrouw. De collectie van Langgenoeg bevat basic tops met lange mouwen in 34 verschillende kleuren.

LanggenoegNa zorgvuldig marktonderzoek is gebleken dat basic tops met langere mouw- en ruglengte moeilijk te verkrijgen zijn. Niets is vervelender dan mouwen die te kort zijn of wanneer de lengte van de top niet mooi aansluit op uw kleding. De basic tops zijn dan ook uitstekend geschikt om onder vesten en jasjes te dragen waarvan de mouwen nèt te kort zijn. De extra mouwlengte van deze basic tops vullen dit perfect aan. De uitstekende kwaliteit van de basic tops en de ruime kleurkeuze is een waardevolle aanvulling op uw garderobe.

De basic tops van Langgenoeg zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal wat niet doorschijnt en worden exclusief op bestelling gemaakt. De tops worden gratis verzonden en de levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

10% openingskorting

Ter gelegenheid van de opening biedt Langgenoeg de gehele maand oktober een korting aan van 10% op de bestellingen. Om van deze korting gebruik te maken kunt u kortingscode ‘open110’ gebruiken.

Lees meer over

Langgenoeg Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.