dewaard
Lange mensen

Overname De Waard tenten door Sunshine Group

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

De Waard Tenten en de zakelijke activiteiten van Vrijbuiter (B2B-markt) zijn met onmiddellijke ingang overgenomen door de Sunshine Group. Naast de De Waard-brandstore in Heerde vallen hieronder ook het atelier in Roden, de B2B-afdeling van Vrijbuiter in Roden en de bijbehorende productiefaciliteiten.

De Sunshine Group

De Sunshine Group is een internationaal actieve Nederlandse onderneming die reeds met een 3-tal sterke kampeermerken op de Europese de markt acteert, te weten Doréma, Glampinglodges en Alpenkreuzer. Het kwaliteitsmerk De Waard met haar hoogwaardige assortiment kampeerproducten wordt hier nu als vierde label aan toegevoegd.

De directie van de Sunshine Group koestert de kwaliteit, zelfstandigheid en motivatie van de medewerk(st)ers van deze activiteiten en wil dit ook graag vasthouden. Daarnaast ziet de Sunshine Group diverse groeimogelijkheden voor zowel De Waard als de zakelijke activiteiten in binnen- en buitenland.

De Waard tenten

De Waard Tenten heeft diverse modellen in het assortiment welke geschikt zijn voor lange mensen. De ruime slaapvertrekken en de stahoogte in de tenten zorgen ervoor dat lange kampeerders prima uit de voeten kunnen met deze tenten.

De Waard Tenten mag rekenen op een sterke en trouwe klantenkring tentkampeerders. De oprechte betrokkenheid en het sterke medeleven van deze jarenlange De Waard-fans was de afgelopen weken hartverwarmend en heeft zeker een rol gespeeld in de besluitvorming van de Sunshine Group om De Waard in haar groep op te nemen.

Lees meer over

Lange mensen Tent voor lange mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.