pretty-tall
Lange mensen

Pretty Tall opent weer eigen winkels

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Vorig jaar oktober konden we nog lezen dat de Pretty Tall winkels werden overgenomen door een grote internationale speler op het gebied van mode voor lange vrouwen. Maar nu wordt duidelijk dat de samenwerking in goed overleg wordt beëindigd. Onderneemster Inez Scheper laat weten dat ze weer verder gaat met haar eigen winkels in Apeldoorn en Hoofddorp onder de naam House of Tall. Ze gelooft nog heilig in de fysieke winkels. Helemaal omdat het modespeciaalzaken betreft voor lange vrouwen en lange mannen, gecombineerd met schoenen in grote maten. En dat is vrij uniek.

“We hebben een spannende tijd achter de rug. Maar daar waar één deur sluit, opent weer een ander,” vertelt Inez, “Er is gelukkig een mogelijkheid om onze winkels weer zelfstandig voort te zetten en daar ben ik blij om. We zijn er echt van overtuigd dat we met onze fysieke winkels nog in een behoefte voorzien. We krijgen regelmatig van klanten te horen dat ze de persoonlijke aandacht, gezelligheid en service die we bieden nog zeer waarderen. En daar ligt ook onze kracht. En stiekem ben ik ook wel weer een beetje blij dat ik nu weer mijn eigen ding kan doen. Als zelfstandig ondernemer weer in loondienst gaan is toch wel lastig, haha”.

Op termijn zal House of Tall ook weer een webshop openen, maar de focus ligt in eerste instantie op het weer operationeel krijgen van de dames- en herenzaken onder de nieuwe naam House of Tall. “De namen Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate blijven nog wel bestaan, maar meer als merknamen. Alles valt nu onder de paraplu House of Tall. Ik ben ook heel blij dat we nu weer volop vooruit kunnen met de herenafdeling, want die is een beetje een ondergeschoven kindje geweest”, aldus Inez. Op zaterdag 1 september zal de feestelijke opening zijn van de nieuwe House of Tall winkels in Apeldoorn en in Hoofddorp.

Lees meer over

Lange mensen Grote maten Grote maten schoenen Lengtemaat 38 Long Tall Sally winkel Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.