thumb_boysdontcry
Lange man

ShirtsofCotton draagt zorg voor klanten Boys Don’t Cry

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Helaas zijn we, zoals eerder aangegeven, sinds 9 november gestopt met Boys Don’t Cry. De afgelopen periode hebben we uitvoerig gezocht naar een partij die qua gevoel en mentaliteit het allerbeste aansluit bij onze filosofie. Wij zijn blij dat we kunnen mededelen dat we hierin zijn geslaagd! ShirtsofCotton T-shirts neemt de bedrijfvoering van het domein boysdontcry.nl en de klanten over. Zij zullen er alles aan doen om u als klant goed te verzorgen en beloven minstens dezelfde kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. Wij hebben hier een goed gevoel bij.

Boys Don’t Cry heeft nog enkele shirts op voorraad mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u mailen naar boysdontcryshirts@gmail.com

Over ShirtsofCotton

Heerlijke T-shirts van de allerbeste materialen voor een scherpe prijs. ShirtsofCotton: Perfectly crafted to fit your body. Op basis van eigen ervaring en de enorme input van al onze klanten zijn unieke extra lange T-shirts en v-hals T-shirts ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% American Cotton katoen. Licht getailleerde T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant. De T-shirts zijn verkrijgbaar in een mooie ronde basis vorm en uitgekiende v-halzen voor onder je overhemd.

Lees meer over

Grote maten t-shirts

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.