bos-grote-maten-mode
Webwinkels lange mensen Advertorial

Waarom Bos Grote Maten Mode niet verkoopt via internet

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Een webshop? Geen denken aan!

Mensen met een maatje meer of een lengtemaat en kledingverkoop via internet; ze vormen een uiterst moeizame combinatie. Reden voor Bos Grote Maten Mode om nooit met een webshop te beginnen.

“Wij kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak”, vertelt Yvonne Bos, samen met haar man Peter eigenaar van de uitnodigende en ruim gesorteerde winkel aan de H.B. Nederburghstraat 2d in Bergambacht.

Persoonlijk advies met een lekker kopje koffie of thee

“Elke klant van Bos Grote Mannen Mode leveren we letterlijk en figuurlijk maatwerk. Om de juiste pasvorm te bepalen is het van groot belang dat je de klant ‘live’ ziet. Zeker in de grotere of lengte maten bestaat er geen ‘standaard lichaam’ met ‘standaard afmetingen’. De een heeft zware bovenbenen, de ander juist dunne; om maar een voorbeeld te noemen. Het is de kunst om daar op in te spelen met een kledingaanbod dat niet alleen perfect past maar ook goed oogt. Dat doen we door nauwkeurig de lengtematen, de kwartmaten en de confectiematen vast te stellen en samen met de klant de kleding uit te zoeken die perfect aansluit bij je wensen. Daar komt nog eens bij dat elk merk zijn eigen pasvorm heeft. Ook daar moet je rekening mee houden. Om iemand echt goed aan te kleden heb je vaak zeker een half uur nodig.Dat is wel even anders dan kopen via internet. Onze ervaring is dat dat niet werkt in onze specifieke branche. Een ander voordeel van een fysieke winkel is dat mensen het vaak prettig vinden om even bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Een sociaal aspect dat ook wíj niet graag zouden willen missen. Ook dat is de meerwaarde van Bos Grote Maten Mode.”

Bos Grote Maten Mode

Nederlanders zijn de langste mensen ter wereld. Het kledingaanbod voor mannen die langer zijn dan 190 centimeter, blijkt hier echter niet op afgestemd te zijn. Dit geldt ook voor kleine en gezette mannen. Bos Grote Maten Mode heeft voor deze mannen een ruim en modieus kledingaanbod.

Dit artikel is gesponsord door Bos Grote Maten Mode

Lees meer over

Webwinkels lange mensen Grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.