tenandup
Lange mensen

Tenandup: Big in Sneakers

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Tenandup is een webshop voor trendy sneakers, schoenen en accessoires die zich specialiseert in schoenmaat 44 t/m 49,5 van de populaire merken. De naam Tenandup is ontstaan uit ‘Ten and Up’ (10 en groter) wat staat voor de Amerikaanse schoenmaat 10 (Europese maat 44) waarbij het heren-assortiment begint.

Grote maten sneakers

De oprichters van Tenandup kwamen in hun eigen zoektocht naar grote maten sneakers vaak bedrogen uit en zagen dat veel winkels en online webwinkels geen trendy modellen verkochten. In 2016 werd Tenandup online actief in deze nichemarkt. Sinds begin 2017 is er ook een dames collectie beschikbaar op Tenandup die begint bij schoenmaat 10 (Europese maat 42).

Het doel van deze onderneming is om klanten een breed en kwalitatief scala van grote maat sneakers, boots en accessoires aan te bieden. De oprichters kunnen zich goed inleven in de behoefte van klanten om zo de ervaring van het online shoppen bij Tenandup vereenvoudigen en aangenamer maken.

De webshop wordt gerund door een jong team van enthousiaste ‘sneaker freaks’ met jarenlange ervaring in de schoenen-branche. Naast hun liefde voor sneakers heeft het Tenandup team een zeer uitgebreide kennis over merken en modellen om zo de beste collecties samen te stellen voor haar klanten. Alle merken en modellen worden uitvoerig getest door het team op kwaliteit en comfort. Klanten van Tenandup kunnen via de WhatsApp en Facebook klantenservice zich richten tot bekwame medewerkers met vragen over verschillende onderwerpen gerelateerd aan schoenen en accessoires.

Schoenmaat 44 en groter

Het assortiment van Tenandup bestaat uit grote maten originele sneakers, schoenen en accessoires van bekende internationale merken. Alle merken zijn origineel en zorgvuldig gekozen door het team van Tenandup. De webshop specialiseert zich in schoenmaat 44 en groter. Bekende internationale merken zijn: Adidas, ASICS, Australian, Fila, Karhu, K-Swiss, Nike, Palladium, Timberland en meer. Het assortiment gaat verder waar andere webshops stoppen. Naast het assortiment is ook het uiterlijk van de webshop een belangrijk aspect. Tenandup is minimalistisch ontworpen en makkelijk te gebruiken. Zowel bij het eerste bezoek aan de webshop, als bij het zoeken naar een specifiek model: wordt je als klant gemakkelijk door de winkel geleid, om een aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.

Lees meer over

Damesschoenen maat 44 Grote maten Grote maten schoenen Sneakers in grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.