Vacatures

Beloning voor gouden tip

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Na de lockdown en de versoepeling van de coronaregels begint de detailhandel weer op te bloeien. De winkeliers zijn – na een moeilijk corona-jaar – blij de bezoekers weer zonder restricties in de winkel te mogen ontvangen. En gelukkig hebben de mensen weer zin in shoppen. Maar wat nu als je klanten in je winkel hebt, en je hebt te weinig personeel om ze te bedienen? In die situatie verkeert onderneemster Inez Scheper van de kledingwinkel House of Tall en ze looft nu een beloning van € 250,- uit voor de gouden tip.

Inez ervaart grote problemen in haar zoektocht naar een geschikte medewerkster voor haar winkel op de Eglantier. In de coronatijd was ze gedwongen één medewerkster te laten afvloeien en een andere medewerkster is vertrokken voor een wereldreis. “En vind dan maar eens twee nieuwe verkoopmedewerk(st)ers in deze tijd”, meldt de eigenaresse een beetje gefrustreerd, “De vijver met werkzoekenden is klein en wij hebben daarbij ook nog een wens dat de medewerkster lang is. Dat maakt het extra lastig.” De kledingzaak House of Tall is gespecialiseerd in mode voor lange mannen en lange vrouwen en wil graag dat de lange klanten zich thuis voelen in de zaak.

Nu heeft Inez actie bedacht dat iemand die een goede kandidaat aanbrengt een beloning krijgt van € 250,- aan cadeaubonnen. En om de aandacht hierop te vestigen staat dit in grote letters in de etalage op de Eglantier.

Solliciteren

Kandidaten voor de vacature kunnen een mail sturen naar apeldoorn@houseoftall.nl met vermelding van de naam van de tipgever. Als de kandidaat wordt aangenomen, ontvangt de tipgever de beloning.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.