grandeleganza-logo-naamkaartje1259
Webwinkels lange mensen

Totale uitverkoop bij Belgische webshop in grote schoenmaten

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

De webshop GrandEleganza heeft een totale uitverkoop met kortingen vanaf 50% op damesschoenen en laarzen in grote maten. In 2018 is de webshop GrandEleganza overgenomen door Purdy Bogaert, maar door omstandigheden moet zij helaas stoppen met de webshop is te leze op haar blog.

Wil jij de visie van GrandEleganza voortzetten?

GrandEleganza wil dames met een grotere schoenmaat helpen in hun zoektocht naar het perfecte paar schoenen. Dit door een ruime selectie aan te bieden van betaalbare, elegante en trendy damesschoenen vanaf maat 42 tot en met maat 45. 

“Ik droom ervan dat iemand (of misschien wel een duo? GrandEleganzaklinkt niet slecht toch?) het lef heeft om in dit avontuur te springen en met veel enthousiasme en knowhow GrandEleganza naar een hoger level kan tillen. Iemand die zijn/haar hart en ziel in dit project kan leggen en met liefde tijd investeert in de website en alles wat daarbij hoort.” aldus Purdy Bogaert op haar website.

Durf jij het aan? Neem dan contact op.

Lees meer over

Webwinkels lange mensen Dameslaarzen maat 44 Damesschoenen maat 44 Damesschoenen maat 45 Grote maten Hoge hakken en pumps in grote maten Laarzen grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.