e-bike-lange-mensen
Lange mensen

Een e-bike op maat voor lange mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Het verhaal van Piet Molema (2.02 meter) uit Zoetermeer illustreert een uitdaging die veel lange mensen tegenkomen bij het vinden van geschikte elektrische fiets. Toen Piet en zijn vrouw Willeke besloten om beiden een nieuwe e-bike aan te schaffen, ondervond Piet moeilijkheden vanwege zijn lengte van 2.02 meter.

Hoewel zijn vrouw snel een geschikte e-bike vond, kende de fietsenmaker geen modellen die passend waren voor Piet’s lengte.

Op het moment dat mijn vrouw haar e-bike afhaalde bij onze fietsenmaker Van Der Velden Tweewielers in Zoetermeer, gaf de fietsenmaker aan dat hij geen e-bike model voor mijn lengte (2,02 meter) kende.’ vertelt Piet.

Gelukkig bood de fietsenmaker aan om het damesmodel van de Sparta Maxx om te bouwen tot een e-bike, wat een succesvolle oplossing bleek te zijn. Dit toont aan dat flexibiliteit en creativiteit soms nodig zijn om aan de specifieke behoeften van lange mensen te voldoen.

 Op dit moment zijn er helaas maar weinig tot geen fabrikanten die elektrische fietsen fabriceren in de hoge framematen. De bedrijven die bij ons bekend zijn, staan vermeld in onze adressengids.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.