extra-lange-panty-zwart
Lange mensen Advertorial

Nieuw! Dunne 20 den panty’s voor lange benen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

“Hoi Lisa, ik heb maat 42/44, heb je ook dunne transparante panty’s in mijn maat? “

Deze vraag heb ik de afgelopen twee jaar heel vaak gehad. En ein – de -lijk heb ik ze gevonden! Ik ben er zo blij mee. Ze staan online in zwart en cashmere en beschikbaar t/m maat confectiemaat 46/XXXL. Ze zijn getest tot een binnenbeenlengte van 90 centimeter.

Maatadvies

Dus heb je normaal maat 42? Dan kun je gewoon maatje III van onze 20 denier panty nemen. Heb je maat 42 maar is jouw binnenbeenlengte bijvoorbeeld 93 cm? Neem dan voor de zekerheid een maatje groter of mail me even voor advies.

De panty’s hebben een comfortabele tailleband en kosten € 12,- per stuk. Je vindt ze hier: www.langeleggings.nl/pantys.

Dit artikel is gesponsord door Langeleggings.nl

Auteur

Lisa Sjerps

Mijn naam is Lisa Sjerps. Ik ben 31 jaar, samenwonend, moeder van de 2 jarige Lizzy en sinds 2015 een ondernemende ondernemer. Je begrijpt het al; ik ben legging - fan! echt, het liefst draag ik ze elke dag. Daarnaast ben ik graag buiten, ik houd van experimenteren in mode maar ook in de keuken. Ik houd van lachen en van muziek; daar kan ik echt van opladen.

Lees meer over

Lange mensen Beenmode voor lange benen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.