Logo Klub Lange Mensen
Lange mensen

Jaardag Klub Lange Mensen met modeshow

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

De Jaardag van de Klub Lange mensen wordt dit jaar gehouden in Warmond bij Dekker Sport & Party en is mede mogelijk gemaakt door Plusman.nl. We gaan er een gezellige ‘Meet & Greet’ van maken en we hopen jullie allen te ontmoeten. We hebben een leuk programma voor je samengesteld en wat misschien wel het allerleukste is, de dag is voor de bezoekers gratis toegankelijk.

Onderdeel van het middagprogramma zijn twee spectaculaire modeshows en een beurs. Niet zomaar modeshows; hier wordt natuurlijk alleen mode voor lange mensen geshowd.

Modellenbureau Kaikura heeft bijzonder lange modellen ter beschikking gesteld, waaronder de langste vrouw van Nederland (205 cm) en diverse extra lange mannen. De modezaken Pretty Tall, Highleytall, Tough & Tall, Tall People, broekenvoorlangebenen.nl en Plusman showen hun nieuwste collectie, speciaal voor lange mannen en vrouwen. De schoenen in grote maten worden verzorgd door Passo, van Wonderen en Zivaano. De genoemde bedrijven, Beterzitten.nl, Langzijn.nl en Klub Lange Mensen verlenen hun medewerking aan de beurs. Na de modeshows is er gelegenheid om verkoopstands te bezoeken van de speciaalzaken. En elke bezoeker gaat naar huis met een goodybag met daarin ook speciale aanbiedingen.

Lees meer over

Lange mensen Club van lange mensen Grote maten Grote maten schoenen Lange modellen gezocht Langste vrouw van Nederland Pretty Tall Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.