bureaustoel-op-maat
Lange mensen Advertorial

EMTEK maakt bureaustoelen op maat voor lange mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Je bent lang. De meeste bureaustoelen hebben voor jou een te korte zitting en kunnen niet hoog genoeg. Bovendien geven de rugleuningen onvoldoende steun en aan het eind van de dag heb je last van je rug, nek en/of schouders. Komt dit bekend voor? Bestel dan, net als de redactie van Langzijn.nl, een maatwerk bureaustoel bij EMTEK.

Lange mensen hebben behoefte aan ondersteuning in de onderrug

Lange mensen hebben een aantal evidente problemen met bureaustoelen, zoals de lengte van de zitting en de grootte van de stoel. Ook vanzelfsprekend, maar minder besproken is dat lange mensen vaak rugklachten hebben. Daarom is dus niet alleen de grootte van de bureaustoel belangrijk, maar ook zeker het comfort van de volledige stoel en goede ondersteuning van de rugleuning in de onderrug.

EMTEK maakt bureaustoelen op maat met goede ondersteuning

EMTEK Ergonomics B.V. is fabrikant en leverancier van maatwerk bureaustoelen. Elmo Lodewijks, 1 meter 92 lang, heeft het bedrijf in 1996 opgericht omdat hij zelf geen goede bureaustoel kon vinden. Ondertussen heeft EMTEK tienduizenden mensen met meer dan tweeduizend specifieke zitproblemen geholpen met een op maat gemaakte bureaustoel. Waaronder een aanzienlijk aantal lange mensen.

Fotografie: Wendy Appelman, Model: Mayke Laan

Nodig EMTEK uit voor een gratis en vrijblijvende passing

Het aanschaffen van een maatwerk bureaustoel is een beproefd traject met veel keuzevrijheid. Nadat je een afspraak hebt gemaakt voert de zitspecialist van EMTEK gratis en vrijblijvend op je eigen werkplek een passing uit. Aan het eind van deze passing heb je alvast een indicatie van het comfort en de zitkwaliteit van je eigen bureaustoel. Kort daarna ontvang je de offerte. Indien nodig kan je de demo een aantal weken uitproberen. Bij opdracht wordt je eigen bureaustoel vervolgens binnen 3 tot 6 weken bij je afgeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op www.emtek.nl, of neem contact op via +31(0)228-520803.

Dit artikel is gesponsord door Emtek Ergonomics

Lees meer over

Lange mensen Op maat gemaakte bureaustoel

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.