tall-together-12
Lange mensen beurs

Eerste beurs voor lange mensen, groot succes

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Na de Grote Maten Beurs, Andere Maten Beurs en de Bijzondere Maten Beurs is er eindelijk een beurs volledig gericht op lengtematen. Tall Together, georganiseerd voor en door lange mensen. Geen combinatie van lengte- en breedtematen, maar alles op het gebied van de langere mens.

Experience voor lange mensen

Op zondag 26 juni lag de gemiddelde lengte in Van der Valk Hotel Hilversum de Witte Bergen in Eemnes dan ook wat hoger dan normaal. Ruim 400 lange bezoekers uit binnen en buitenland kwamen af op de eerste editie van Tall Together. Een experience voor lange mensen met onder andere een beursvloer, modeshows, meet & greet en medische informatie over reuzengroei en lengte.

Nationale dag van lange mensen

Het Tall Together evenement is ontstaan naar aanleiding van de Nationale dag van lange mensen welke op 21 juni jongstleden geïntroduceerd is. Naast ondernemers waren ook de belangen organisaties zoals Klub Lange Mensen en Stichting Lange Mensen Nederland goed vertegenwoordigd.

De organisatie mag terugkijken op een geslaagde dag met veel positieve reacties van zowel bezoekers als standhouders. Er was een goede sfeer met veel interesse voor de oplossingen en producten die werden aangeboden.

Internationale standhouders en bezoekers

Op de beursvloer waren zowel ondernemers uit Nederland, Duitsland als Londen en bezoekers uit Nederland, België en Londen. Kortom een geslaagd evenement waarmee we als lange mensen de eerste Nationale dag van lange mensen konden vieren.

Lees meer over

Lange mensen beurs 21 juni Bijzondere Maten Beurs Grote maten Grote Maten Beurs Tall Together

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.