europatreffen
Lange mensen

Europatreffen in Utrecht

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Van zondag 26 mei tot en met zondag 2 juni 2019 staat Utrecht in het teken van lange mensen. Jaarlijks organiseren de Europesche verenigingen voor lange mensen een Europatreffen, dit jaar in ons land in Utrecht.

De organisatie is in handen van de Klub Lange mensen. Lange mensen uit allerlei Europese landen, de Verenigde Staten van Amerika en Canada komen dan een week bij elkaar voor cultuur, sport, recreatie en heerlijk eten. Een hele bijzondere ervaring.

Aanmelden voor activiteiten

Via de website van de Klub Lange Mensen kun je jezelf aanmelden, echter een deel van het programma is al volgeboekt. Let op! as je nog geen lid bent van een van de Europese vereniging voor lange mensen, kunnen hogere prijzen van toepassing zijn.

Recordpoging & Lange Mensen Party

Donderdag 30 mei is een interessante dag voor lange mensen om 19.00 uur zal er op de parkeerplaats bij Stadion Galgenwaard een recordpoging gedaan worden voor de grootste bijeenkomst van mensen met een bovengemiddelde lengte. In de avond zal er een spetterend feest zijn voor lange mensen in Stadion Galgenwaard zelf.

Gala-avond voor lange mensen

Het evenement wordt op zaterdag 1 juni afgesloten met een traditioneel Europabal voor lange mensen. Na een overheerlijk diner dansen we op de muziek van een live band

Lees meer over

Lange mensen Europatreffen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.