modeshow-hoofddorp-2019
Lange man

Modeshow House of Tall in Hoofddorp

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Tijdens het Fashion Event in Hoofddorp houdt House of Tall op zondag 31 maart een modeshow met de laatste modetrends voor lange vrouwen. Naast dameskleding wordt ook de nieuwste collectie voor lange mannen geshowd én schoenen in grote maten. Bij de modeshow wordt gebruik gemaakt van lange modellen, dames vanaf 1.80 m lengte en heren langer dan 1.95 m. Deze keer loopt er ook een heel bijzonder model mee.

Speciaal model

“Laatst was er een leuke jonge meid in onze winkel die midden in de transformatie zit van man naar vrouw”, vertelt eigenaresse Inez Scheper, “we hebben haar gevraagd of ze mee wil doen met onze modeshow, en dat vond ze heel leuk. We willen laten zien dat we alle lange vrouwen kunnen helpen zich zelfverzekerd te voelen door mooie kleding te dragen. Ik vind het supergaaf en heel moedig dat ze mee wil doen met onze modeshow.”

In de winkel komen regelmatig transgenders die zich op en top vrouw voelen en ook als zodanig gekleed willen gaan. Gelukkig is er voldoende keuze in extra lange dameskleding bij House of Tall. Daarbij is het een unieke ervaring om met zoveel lange dames onder elkaar te zijn. Niet iedereen vindt het fijn om in de spotlight staan. Sommigen vinden het prettiger om bijvoorbeeld te shoppen buiten openingstijden, dat is ook mogelijk.

Modeshow Hoofddorp
Foto: Patricia Munster

Modeshow op Polderplein in Hoofddorp

De modeshow, die gratis toegankelijk is, start om 12.00 uur op het Polderplein. Vanaf 11.45 uur kunnen de gasten al genieten van een gratis kopje koffie van de Hema. Na de modeshow is er uitgebreid gelegenheid te shoppen in de winkel House of Tall aan de Kruisweg in Hoofddorp die tot 17.00 uur geopend is.

Aanmelden

Gasten kunnen zich aanmelden via hoofddorp@houseoftall.nl. Iedere aangemelde gast ontvangt een waardebon van € 10,00 die alleen die dag besteed kan worden in de winkel én een bon voor een gratis ijsje bij cafetaria Food Master aan de Kruisweg.

Lees meer over

Grote maten Grote maten schoenen Lange modellen gezocht

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.