Lange man

Modeshow voor en door lange mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Aanstaande zondag 7 april kunnen lange mannen en lange vrouwen hun hart ophalen in brasserie Sillies op de Eglantier. Vanaf 12 uur toont kledingspeciaalzaak House of Tall de nieuwste zomercollectie; hippe kleding met extra lengte. En dat is een verademing als je wat langer bent dan gemiddeld.

Bij de modeshow wordt gebruik gemaakt van lange modellen, de meesten zijn klanten van de winkel. De vrouwelijke modellen zijn langer dan 1.80 m en de mannen zijn langer dan 1.95 m. Ook Martine Balster doet mee, zij is met 2.05 m de langste vrouw van Nederland.

“Onze modeshow is altijd een belevenis. Bij Sillies op winkelcentrum De Eglantier is het supergezellig, en onze gasten krijgen een kopje koffie met iets lekkers. Klanten kunnen in korte tijd veel leuke kledingsets zien en met deze inspiratie daarna lekker shoppen. De meeste klanten komen vaak van ver, dus het is voor hen echt een dagje uit”, vertelt eigenaresse Inez Scheper. “We showen veel nieuwe merken zoals de tall-collectie van Vero Moda, YAS en Noisy May. Dat zijn superleuke merken voor de jonge lange meiden en ook betaalbaar”. Tijdens de modeshow worden ook schoenen in grote maten geshowd. House of Tall verkoopt damesschoenen in maat 42-46 en herenschoenen vanaf maat 47 tot en met 50.

Vanaf 11.45 uur worden de gasten van de modeshow – die overigens gratis toegankelijk is – ontvangen met een kopje koffie en een versnapering. Na de modeshow is er uitgebreid gelegenheid te shoppen in de winkel op winkelcentrum de Eglantier 407-410, die deze koopzondag geopend is van 12.00 tot 17.00 uur.

Geïnteresseerden voor de modeshow kunnen zich aanmelden via de mail apeldoorn@houseoftall.nl. Iedere aangemelde gast ontvangt een cadeaubon van € 10,00 die alleen die dag besteed kan worden in de winkel.

Lees meer over

Grote maten Grote maten schoenen Lange modellen gezocht Langste vrouw van Nederland Martine Balster

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.