bree-wijnaar-the-tall-society-high-heels
Lange vrouw

Interview met Bree Wijnaar van The Tall Society

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

The Tall Society is een blog voor lange vrouwen. Editor-In-Chief is de in Rotterdam geboren en getogen Brunnhilde Wijnaar, roepnaam Bree. Deze Rotterdamse lange dame van 194 cm woont inmiddels alweer 10 jaar in het buitenland. Na haar studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag vertrok ze naar New York om stage te lopen bij Starwood Hotels & Resorts. De afgelopen 10 jaar heeft Bree voor Starwood in New York, Londen, Puerto Rico en Los Angeles gewerkt. “Ik ben sinds vorig jaar weer terug in New York. Een heerlijk gevoel, want hier is het tenslotte allemaal begonnen” aldus Bree.

Interview met Bree Wijnaar van The Tall Society

We vroegen Bree wat de verschillen zijn tussen Nederland en Amerika voor wat betreft het kledingaanbod voor lange vrouwen.

“Ik denk dat er in Nederland een goed aanbod is, maar ik denk dat er in Amerika zoveel meer retailers zijn die uitbreiden naar lange maten. Ook in de UK zijn er een hoop opties. Maar tegenwoordig maakt het niet meer uit waar je woont. Vrijwel alles kan online besteld worden en ik shop dan ook best veel online. Een jurkje uit de UK, schoenen uit Australië. Waarom niet? Kijk uit naar de ‘Free Shipping’ periodes die veel online retailers hebben, en maak daar gebruik van.” aldus Bree.

Met haar blog The Tall Society wil ze graag uitgroeien tot een online platform voor lange vrouwen wereldwijd. Een online Sisterhood waar tips uitgewisseld kunnen worden, waar je deel kan nemen aan interessante discussies en een plek waar je om advies kan vragen aan een groep vrouwen die begrijpen wat de uitdagingen, frustraties en teleurstellingen zijn als lange vrouw.

Natuurlijk vroegen we of ze nog tips had voor lange vrouwen in Nederland “It is ok to stand out! Als lange vrouwen vallen we nou eenmaal op, en trekken we veel aandacht. Embrace it! Dus doe gewoon je hakken aan als je daar zin in hebt! Die extra paar centimeter maakt echt niet uit. Ik schreef hier laatst een artikel over, To Heel or Not To Heel aldus Bree.

Interview met Bree Wijnaar van The Tall Society

In mei van dit jaar was Bree een van de mede organisatoren van een Flash Mob in Grand Central Terminal in New York City. Hier maakte ze een statement voor lange vrouwen op hoge hakken.

Fotograaf: Kyle Blair, Headshots for New York

Lees meer over

Bree Wijnaar Hoge hakken en pumps in grote maten Mode voor de lange vrouw Stijltips voor lange vrouwen The Tall Society

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.