thumb_only-m-logo
Lange vrouwen

Only-M. mode voor lange vrouwen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Only-M. maakt mode voor de vrouw die weet wat ze wil en zelf weet hoe te combineren. De kracht om Nederlandse nonchalance en natuurlijkheid te combineren door middel van mooie Italiaanse stoffen en een eigen stijl, zorgt ervoor dat de Only-M. vrouw zich zelfverzekerd, hip, maar ook stijlvol voelt.

Ook de langere dame wil er graag modern bij lopen en hier is Only-M. het helemaal mee eens! Only-M. produceert met veel plezier en passie collecties in het midden segment qua prijs, speciaal voor de langere dames. We hebben klanten in verschillende Europese landen, die ruim hun keuze kunnen maken uit ons assortiment. In nauw overleg met onze klanten zorgen wij voor de perfecte productie in de juiste lengtes. Langere lengtes produceren wil niet zeggen zomaar verlengen, maar dat ook coupe naden en taillehoogtes in juiste verhouding moeten zijn. Deze combinaties zorgen er voor dat de kleding op het lichaam in balans is en dit het juiste effect geeft.

Bent u zelf een lange dame en wilt u graag Only-M. dragen? Dat kan! Kijk in de adressengids op deze website bij de speciaalzaken voor lange vrouwen. Er is veel meer keuze dan u denkt!

Lees meer over

Jurken voor lange vrouwen Mode voor de lange vrouw Stijltips voor lange vrouwen Verkooppunten Only-M Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.