c-est-tess-zutphen
Lange mensen

Zutphen is klaar voor lange mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Naast lange mannen mode en grote maten schoenen kun je in Zutphen nu ook terecht voor mode voor de lange vrouw. Sinds eind augustus is daar de >boetiek C’est Tess gevestigd.

In een mooi pand aan de Gelderse IJssel vinden lange vrouwen een exclusieve modelijn in lengtematen. Eigenaresse Theresa ter Vrugt is trots op haar nieuwe winkel. “Al ruim twee jaar run ik met succes de boetiek aan huis. Nu hebben we de stap gezet naar een mooi winkelpand”. In de winkelinrichting heeft ze geprobeerd de IJssel, die pal voor de deur ligt, naar binnen te halen. Dit is onder andere terug gezien in de wandbekleding, die gemaakt is van oude gezaagde meerpalen.

Theresa runt de winkel samen met haar man, die in de winkel unieke teakhouten producten verkoopt. Een ideale combinatie “terwijl de vrouwen kleding passen, kunnen de mannen snuffelen tussen onze teakhouten producten”. Door deze samenwerking is Zutphen een mooi ingerichte winkel met exclusieve producten rijker. De collectie van C’est Tess is voor een groot deel in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. De collectie kenmerkt zich door exclusiviteit, van elk artikel worden slechts enkele items geproduceerd. “Lange vrouwen vallen toch al op, laat je zien en durf te dragen!”. Dat kan met de collectie van C’est Tess” aldus Ter Vrugt.

C’est Tess is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur. De koffie staat altijd klaar.

Ook voor lengtematen en grote maten schoenen naar Zutphen

Naast de modezaak van lange vrouwen zijn er ook diverse andere bedrijven voor lange mensen gevestigd in Zutphen. Bijvoorbeeld Wessels Schoenen met grote maten schoenen en Walle Tempelman met kleding voor de lange man.

Kijk voor deze en nog veel meer adressen in onze adressengids en ga gezellig een dagje shoppen in Zutphen.

Lees meer over

Lange mensen George Wessels Grote maten Grote maten schoenen Jurken voor lange vrouwen Mode voor de lange vrouw Stijltips voor lange vrouwen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.