Lange mensen

Jaardag Klub Lange Mensen in Apeldoorn

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Klub Lange MensenOp zaterdag 29 oktober aanstaande vindt de volgende jaardag plaats van de Klub Lange Mensen in het CODA Museum te Apeldoorn. De dag is geheel gratis voor leden van de Klub Lange Mensen, inclusief het buffet ’s avonds. Niet-leden zullen voor het buffet in de avond moeten betalen, dit kost slechts voor 25 euro voor volwassen en 15 euro voor kinderen. Volwassenen kunnen genieten van het museum, een modeshow en een Meet & Great.

Lange Kinderen

De kinderen zullen deelnemen aan een mini-game tournament, krijgen een workshop animatiefilmpjes maken en zullen na een heerlijke lunch in het atelier een kunstwerk maken.
Ook is er in het museum een leuke tentoonstelling te zien van Suske en Wiske die op 30 oktober afloopt. Kortom; wat houdt je tegen om te komen.
Op de activiteitenpagina van de Lange Kinderen website lees je meer over het kinderprogramma: https://kinderen.klublangemensen.nl/activiteiten

Meer informatie over de jaardag

Informatie over het programma voor volwassen is te vinden op: https://www.klublangemensen.nl/activiteiten. Aanmelden voor het volledige programma is niet meer mogelijk, het is nog wel mogelijk om je aan te melden als bezoeker van de modeshow.

Lees meer over

Lange mensen Club van lange mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.