thumb_natuuurlijk
Lange mensen

Lancering nieuw Belgisch kledingmerk ‘Natuuurlijk!’

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Fabienne Van Neer uit Mortsel start een nieuwe kledinglijn die rekening houdt met de lengte van vrouwen. Natuuurlijk biedt vanaf september via de site, www.natuuurlijk.be, kwaliteitsvolle basiskleding in korte en lange lengtematen.

Aangepaste maten

Het idee om een kledinglijn op te starten ontsproot een tiental jaren geleden, toen ze zelf voor een bekend kledingmerk werkte. Ze merkte op dat er weinig aanbod was voor langere of kleinere vrouwen en besloot vorig jaar om een eigen kledingmerk op te starten die hiermee rekening zou houden. ‘Omdat ik zelf groot ben en tijdens het shoppen altijd moeilijkheden ondervind om kleding te vinden die lang genoeg is, besloot ik om zelf een kledinglijn op de markt te brengen, die rekening houdt met de lengte van vrouwen,’ vertelt Fabienne. De maten short (kort) en long (lang) zijn het handelsmerk van Natuuurlijk en voegen zich bij de standaardmaten small, medium, large, extra large.

Natuuurlijk!

Natuuurlijke modellen

Omdat Natuuurlijk! staat voor authentiek en eerlijk, vroeg ze natuurlijke vrouwen om model te staan voor de kleding. Fabienne: ‘Ik vond het belangrijk om geen fotoshop of perfecte maten in beeld te brengen. De modellen op de site zijn mooie, echte vrouwen die vorm geven aan de Natuuurlijk! kledinglijn.’

Ecologisch verantwoord

‘Dat de stoffen ecologisch verantwoord moesten zijn, was een bewuste keuze. We proberen om onze ecologische voetafdruk zo miniem mogelijk te houden door de productie van kleding en stoffen in Europa te houden,’ zegt Fabienne.

Eerlijke prijzen

Natuuurlijk! kiest bewust om enkel online te verkopen. Hierdoor kunnen ze kwalitatieve kleding aanbieden aan een eerlijke prijs.

Lees meer over

Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.