Lange mensen

Lange mensen openen giraffenverblijf in Safaripark Beekse Bergen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Rob BruintjesVandaag 15 oktober 2011 is het giraffenverblijf in Safaripark Beekse Bergen officieel geopend. Het nieuwe giraffenverblijf is een mooi ruim verblijf met veel licht en biedt ruimte aan de 14 giraffen die op dit moment in het safaripark verblijven. Als alles goed gaat zal dit aantal groter worden aangezien er drie giraffes drachtig zijn. Het giraffenverblijf is vanaf nu ook voor het publiek toegankelijk. Door deze openstelling kunnen bezoekers nu ook de jonge giraf bekijken die nog bij zijn moeder in de stal staat..

Giraf Beekse Bergen

De openingshandeling werd verricht door Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland en de Europese Federatie van Lange Mensen. Na een speech over de giraffen en de overeenkomsten met lange mensen opende Rob Bruintjes onder het toeziend oog van de pers de staldeur van het nieuwe verblijf.

Opening Giraffenverblijf

De giraffen die eigenlijk best wel zenuwachtig waren voor de opening vlogen in volle vaart de vlakte op. Een filmpje door Joris Buijs van de opening is te zien op ons YouTube kanaal. Na deze openingshandeling konden de aanwezige gasten waaronder veel lange mensen gebruik maken van een lunch aangeboden door het Safari Park.

Giraffen Beekse Bergen

Kijk voor meer foto’s op onze Facebook pagina

Lees meer over

Rob Bruintjes

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.