logo-highleytall
Webwinkels lange mensen Advertorial

Lange sportkleding voor heren

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Goed nieuws voor alle langere sporters van Nederland: Highleytall.com importeert exclusief het Italiaanse sportmerk Panzeri. Hiermee is Highleytall de enige winkel in Nederland met een uitgebreide collectie extra lange sportkleding voor heren.

De langste sportkleding

Het merk Panzeri heeft zijn wortels in de basketbal- en volleybalwereld. Deze Italiaanse sportkleding heeft extra lange maten die geschikt zijn voor mensen met een lengte tot ongeveer 220 cm. Wij hebben inmiddels ervaren dat nog langere mensen deze sportkleding ook passen. Diverse kleding van Panzeri is gepast door Rob Zwaan, met zijn 223 cm de officiële langste man van Nederland. Hij meldde ons dat de lengte van pijpen perfect zijn. De mouwlengtes waren voor hem geweldig. Wij weten daarmee vrij zeker dat Highleytall de langste sportkleding in huis heeft. Een uitkomst voor iedere lange man die op zoek is naar een passend trainingspak, sportshirt of sportbroek.

Op maat

Een groot deel van het assortiment kan bovendien nog op maat gemaakt worden. In overleg met de ontwerpers van Panzeri kunnen de afmetingen van de kleding aangepast worden zodat de kleding perfect zit. Liever in een andere kleur? Ook dat is vaak mogelijk. Informeer bij Highleytall naar de mogelijkheden.

Dit artikel is gesponsord door Highleytall

Lees meer over

Webwinkels lange mensen Extra lange sportkleding Langste man van Nederland Rob Zwaan

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.