Lange mensen

Website voor lange mensen 9 jaar online

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Sinds 29 juli 2011 is Langzijn.nl 9 jaar online! Wat begon als laat ik eens een website beginnen over lange mensen is uitgegroeid tot een mooi project met toekomst. Langzijn.nl is dé gratis online informatiebron geworden voor lange mensen, maandelijks weten vele lange mensen onze website(s) te vinden.

De afgelopen jaren zijn omgevlogen, we hebben veel bedrijven voor lange mensen zien komen en helaas ook zien gaan. Op dit moment verplaatst die trend zich naar webwinkels voor lange mensen. We zijn blij met de samenwerking die we hebben met de Stichting Lange Mensen, het Lange Mensen Forum en de diverse startpagina’s voor lange mensen.

Ook kijken we met plezier terug op de beurzen zoals de ‘Bijzondere Maten Beurs‘ waar we afgelopen jaren op gestaan hebben met onze informatieve stand. Vele goede contacten zijn hier opgedaan en ook hier konden we veel informatie uitwisselen.

Ook een bedankje aan de vele adverteerders die inmiddels Langzijn.nl hebben weten te vinden is wel op z’n plaats. Dankzij onze adverteerders is we website online en konden we maart jl. een nieuwe website lay-out en huisstijl realiseren. De ontwikkelingen aan de website gaat verder. Op dit moment wordt er een compleet nieuwe technische basis voor de website gebouwd door de ontwikkelaars van ProdaCom. Nieuwe opties en extra functies zullen de komende maanden toegevoegd worden aan de website. Wij houden u zeker op de hoogte.

Ook zal Langzijn.nl het komende jaar meer aan offline promotie gaan doen. De afgelopen weken is er al divers drukwerk binnengekomen om de site ook buiten het World Wide Web te promoten. Kortom we staan niet stil en blijven werken aan naamsbekendheid en gratis online informatievoorziening voor lange mensen.

Een missie een levenswerk, iets wat we met plezier doen!

Lees meer over

Lange mensen Bijzondere Maten Beurs

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.