thumb_pretty-tall
Lange vrouw

Langste vrouw van Nederland loopt mee op catwalk in Apeldoorn

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Aanstaande zondag 1 april vindt een grootse modeshow plaats op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn. De kleding van Pretty Tall, gespecialiseerd in mode voor lange meiden en vrouwen, wordt geshowd door de langste vrouw van Nederland.

Martine Balster is met haar 2,04 m lengte een opvallende verschijning. Alhoewel de jeugd van tegenwoordig ook langer is, steekt ze er met kop en schouders boven uit. Het vinden van passende kleding is dan vaak lastig. Maar nu niet meer! Martine is al langer klant van Pretty Tall, dus het lag voor de hand dat zij voor deze modeshow gevraagd werd.

Ruim een jaar geleden opende Pretty Tall de winkel op De Eglantier. En sindsdien weet menig lange vrouw in Nederland haar weg te vinden naar dit walhalla voor langbenige dames. Want zo’n groot aanbod in lange kleding vind je nergens! Het is alweer 2 jaar geleden dat de webshop PrettyTall.nl het licht zag. In die tijd is Pretty Tall uitgegroeid tot de grootste aanbieder van lange damesjeans.

Tijdens de modeshow op 1 april laten alle modezaken zien wat De Eglantier allemaal te bieden heeft. Dit beperkt zich niet alleen tot kleding, maar bijvoorbeeld ook lingerie, schoenen, sieraden en make up.

De catwalk wordt opgesteld op het zogeheten Franse pleintje voor Lake Side en Foto Kuipers. De modeshows starten om 13.00 uur en 15.00 uur. Bezoekers kunnen het evenement gratis bijwonen. Wil men zeker zijn van een mooie zitplaats, dan kan deze gereserveerd worden bij een van de deelnemende ondernemers. Het winkelcentrum heeft voldoende en gratis parkeerruimte. Zie ook www.eglantier.nl

Lees meer over

Lange modellen gezocht Langste vrouw van Nederland Martine Balster Modeshow lange mensen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.