thumb_spark-hilton
Lange mensen

Unieke boot modeshow met lange vrouwen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Helemaal uniek, een modeshow mét en voor lange vrouwen op een lange boot op de lange dag van het jaar, op de gracht van Den Haag!

Op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni showen lange modellen de kleding van modezaak Pretty Tall op de gracht. Zondag zal ook Martine Balster, met haar 2.05 m de langste vrouw van Nederland, meedoen met de modeshow.

De Haagse rederij Willemsvaart organiseert regelmatig diverse unieke evenementen en zoekt daarbij altijd samenwerking met anderen. Dit jaar bestaat De Willemsvaart 5 jaar en heeft voor deze boot modeshow medewerking gevraagd aan Pretty Tall. Deze Apeldoornse winkel, gespecialiseerd in mode voor lange meiden en vrouwen, heeft klanten in heel Nederland en wilde zeker meewerken.

Vanaf het prachtige, net nieuw geopende terras van SPARK (Hilton The Hague) hebben gasten perfect zicht op de modeshow op het water. Elke toeschouwer ontvangt hier een gratis consumptie. En als het weer tegenzit, zal worden uitgeweken naar een zaal in het Hilton The Hague.

Twee nieuwe schepen van de Willemsvaart, de Koning Willem II en de Koning Willem III, dienen als decor voor deze bijzondere show. Tussen de modeshows door kunnen toeschouwers een korte vaart maken over de Noordsingelsgracht, langs het Koninklijk Staldepartement en de tuin van Paleis Noordeinde. Onderweg is er tijd voor een hapje en een drankje.

De modeshows zijn zaterdag om 14.00 uur, 16.00 uur en 19.00 uur. Op zondag is de modeshow om 13.00 uur en 15.00 uur. In de foyer van Hilton The Hague is een verkoopruimte ingericht door Pretty Tall, waar na afloop van de modeshow gepast kan worden.

Lees meer over

Lange mensen 21 juni De Willemsvaart Lange modellen gezocht Langste vrouw van Nederland Martine Balster Modeshow lange mensen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.