thumb_lange-modellen-modeshow
Lange mensen dag

De langste dag in Den Haag

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Op de langste dag van het jaar, waren we aanwezig bij ‘Tallk of the Town‘. Een modeshow op de Haagse grachten voor lange vrouwen. De organisatie van deze dag was in handen van modezaak Pretty Tall uit Apeldoorn en rederij De Willemsvaart uit Den Haag.

Vanaf het terras van Spark hadden we goed zicht op de modellen die per boot naar de catwalk gevaren werden. De catwalk was gesitueerd op een van de nieuwe rondvaartboten van rederij De Willemsvaart. Sinds kort heeft de rederij twee nieuwe boten genaamd ‘Koning Willem I’ en ‘Koning Willem II’ in de vaart. Voor de modellen, die gelukkig geen watervrees hadden, was het een hele kunst om op hoge hakken de drijvende catwalk te betreden.

Drie maal werd de modeshow gelopen vandaag. De shows van 14.00 uur en 16.00 uur vonden plaats op het water. De laatste show (van 19.00 uur) was, vanwege de kou, verplaatst naar een ruimte in het Hilton Hotel.

Heeft u het spektakel gemist dan kunt u morgen (zondag 22 juni) alsnog naar Den Haag om de collectie en de lange vrouwen te bewonderen. Om 13.00 uur en 15.00 uur zijn er namelijk weer shows op het water. Tijdens deze shows loopt ook de langste vrouw van Nederland mee met een lengte van 205 centimeter.

Badmode op maat gemaakt

Sinds deze week heeft Pretty Tall ook badpakken voor lange vrouwen. Deze badpakken worden door de modezaak zelf geproduceerd en zijn dus volledig op maat en naar wens samen te stellen. Tijdens de modeshow liepen er twee modellen over de catwalk met de nieuwe badpakken.

Feest- en galajurken

Naast badpakken heeft Pretty Tall inmiddels ook uitgebreide mogelijkheden om feest- en galajurken naar uw wens te ontwerpen en produceren..

Uitbreiding Pretty Tall

Tussen de modeshows door hebben we uitgebreid gesproken met eigenaresse Inez Scheper. Uit deze gesprekken bleek dat Pretty Tall grote plannen heeft voor de toekomst. Binnenkort meer hierover.

Lees meer over

Lange mensen dag De Willemsvaart Jurken voor lange vrouwen Lange modellen gezocht Langste vrouw van Nederland Martine Balster Modeshow lange mensen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.